Poduzeće Tahea d.o.o. osnovano je u Zagrebu 1990g. Iste godine postali smo ugovorni distributer tvrtke tesa tape AG, vodećeg svjetskog proizvođača samoljepljivih traka. Nakon godina iskustva, specijalizirali smo se za primjene samoljepljivih traka u industriji. Glavni razlog našeg posla je podrška u pronalaženju optimalnog rješenja za Vaše potrebe, vrhunska kvaliteta samoljepljivih traka s odličnim odnosom cijena/kvaliteta.
Poduzeće Tahea d.o.o. ekskluzivni je zastupnik tvrtki Tesa tape AG i Von Roll AG.

tesa AG se s više od 6.500 proizvoda ubraja među vodeće svjetske proizvođače tehničkih industrijskih samoljepljivih traka. tesa je vodeći brand samoljepljivih traka u Europi. Naši odjeli razvoja i istraživanja po cjelom svijetu su kompetitivni za mnoge industrijske procese i time čine tesa trake tehnološkim liderom za sve solucije korištenja ljepljivih traka. Oslanjajući se na vlastite istraživačke laboratorije u Njemačkoj, SAD-u, Japanu,Kini i Singapuru, tesini istraživači usredotočuju  se na razvoj novih ljepljivih materijala i modernih poboljšanja proizvodnih rješenja.

S preko 125 godina iskustva, tesa je jedan od vodećih svjetskih brendova samoljepljivih traka izgrađen na trajnoj kvaliteti i inovacijama.

Von Roll je tvrtka sa stogodišnjim iskustvom i danas je svjetski lider u proizvodnji izolacijskih materijala i sistema za elektroindustriju – motore, generatore i transformatore.

Široka paleta najsuvremenijih kompozitnih materijala proizvedenih od  POLIESTER, FENOLNIH, POLIIMIDNIH, EPOKSIDNIH, SILIKONSKIH i MELAMINSKIH SMOLA ojačanih sintetičkim i prirodnim vlaknima i tkaninama, izvanrednih mehaničkih, električkih i termičkih svojstava nalaze primjenu u različitim industrijama.

Von Roll je specijalist u razvoju termičkih i vatrootpornih materijala za proizvodnju kabela, elektroničkih proizvoda i razne druge industrije.

Najnoviji program tvrtke Von Roll je treća generacija solarnih ćelija.